Ellen Verlinden

Ellen Verlinden


HR • WOON-WERKVERKEER • WERVING & SELECTIE • PAYROLL • TRAINING 20 jaar ervaring heb ik opgedaan binnen HR. Zowel mijn kennis binnen payroll als werving, selectie & training wilde ik graag delen met andere bedrijven.


Door het uitvoeren van een mobiliteitsproject bij Atlas Copco Airpower NV vielen de puzzelstukken in elkaar. Mijn gedrevenheid om te zoeken naar de meest efficiënte oplossing voor een probleem en deze oplossing ook kunnen implementeren gaven mij enorm veel voldoening. En zo startte ik als zelfstandig HR consulent in 2017.


 Eind 2019 had ik de ondernemerskriebel stevig te pakken!

Samen met Yanne De Decker heb ik Chocorette opgestart. Jong, ambitieus en gepassioneerd door chocolade en patisserie. Gedurende 3 jaar zorgde ik voor de winkel, het horeca deel, boekhouding, personeel, bestellingen en alle andere zaken die komen kijken bij het runnen van een bedrijf. Yanne zorgde voor de chocolade producten. In april 2023 was de tijd gekomen om de zaak volledig in handen van Yanne te laten.


En ondertussen heb ik een nieuwe uitdaging gevonden..... De Groene Flamingo.

Een winkel met 'Good Vibes Only' :-) 

Ik word helemaal warm van de sociale contacten met klanten, het onderhandelen met leveranciers, een vleugje administratie en al de rest dat bij het ondernemen komt kijken.
Atlas Copco Airpower nv

winnaar Business Mobility Award 2016

Interview blad 'Ondernemen' VOKA

Fotosessie VOKA

Award buitengewone prestaties bij Atlas Copco Airpower nv

Dubbel interview met

Dhr. Nico Delvaux, CEO Atlas Copco Compressor Technique