Ellen Verlinden

Ellen Verlinden


HR • WOON-WERKVERKEER • WERVING & SELECTIE • PAYROLL • TRAININGMijn 20 jaar ervaring die ik heb opgedaan binnen HR, zowel payroll als werving, selectie & training, wil ik graag delen met andere bedrijven.


Door het uitvoeren van een mobiliteitsproject bij Atlas Copco Airpower NV vielen de puzzelstukken in elkaar. Mijn gedrevenheid om te zoeken naar de meest efficiënte oplossing voor een probleem en deze oplossing ook kunnen implementeren geven mij enorm veel voldoening.


 Einde 2019 heb ik de ondernemerskriebel stevig te pakken :-)

Samen met Yanne De Decker heb ik Chocorette opgestart. Jong, ambitieus en gepassioneerd door chocolade en patisserie. Gedurende 3 jaar zorgde ik voor de winkel, het horeca deel, boekhouding, personeel, bestellingen en alle andere zaken die komen kijken bij het runnen van een bedrijf. Yanne zorgde voor de chocolade producten. In april 2023 is de tijd gekomen om de zaak volledig in handen van Yanne te laten.


Momenteel ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dit kan binnen het vakgebied van HR zijn, maar ik sta zeker ook open voor andere zaken.

Ik hou van een vleugje administratie, wordt helemaal warm van sociale contacten en ben een hands-on persoon. 


Atlas Copco Airpower nv

winnaar Business Mobility Award 2016

Interview blad 'Ondernemen' VOKA

Fotosessie VOKA

Award buitengewone prestaties bij Atlas Copco Airpower nv

Dubbel interview met

Dhr. Nico Delvaux, CEO Atlas Copco Compressor Technique